tips

Presentator van de Grand Wedding Show, Fred van Leer, is een stijlicoon die we onder andere kennen van tvprogramma’s zoals Holland’s Next Topmodel en Shopping Queens. Als erkend stylist en fashion deskundige leek hij ons de perfecte persoon om te vragen naar styling tips voor jullie grote dag.

Presentator van de Grand Wedding Show, Fred van Leer, is een stijlicoon die we onder andere kennen van tvprogramma’s zoals Holland’s Next Topmodel en Shopping Queens. Als erkend stylist en fashion deskundige leek hij ons de perfecte persoon om te vragen naar styling tips voor jullie grote dag.

TIP 1

TIP 1

GEBRUIK KLEUR OM JE OUTFIT UNIEK TE MAKEN

Natuurlijk is die prachtige witte jurk alles waar je al jaren van hebt gedroomd, maar om je look uniek en modieus te maken kun je kiezen voor het toevoegen van een themakleur. Laat bijvoorbeeld je schoenen kobaltblauw verven en bind een lint om je boeket in dezelfde kleur. Nu alleen de bruidegom nog een das in deze kleur en voilà jullie zijn er helemaal klaar voor. Let op, kies slechts een paar elementen en laat de themakleur niet overheersen.
TIP 2

TIP 2

COMBINEER THE OLD WITH THE NEW

Er is niets leukers dan vintage en hedendaagse stijl samen te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een speelse fascinator met een netsluiertje die je gezicht bedekt in plaats van een lange sluier. Ook leuk is het om te kijken of je something old zoals een broche of een clutch tasje van je oma of je moeder kunt lenen. Op deze manier krijgt jullie bruiloft ook nog een nostalgisch tintje die het extra bijzonder maakt.
TIP 3

TIP 3

ZORG DAT JE HAAR EN MAKE-UP PASSEN BIJ WIE JE BENT

Natuurlijk wil je op jullie trouwdag professionele make-up dragen en zal je misschien net iets meer make-up op hebben dan je doorgaans draagt, maar sla niet door. Als je normaal weinig of geen make-up draagt ga dan niet op de bruiloft ineens voor extreme nepwimpers en een dikke laag make-up. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de bruidegom je nog herkent! Blijf dicht bij jezelf, ook op de trouwdag.
TIP 4

TIP 4

TWEE LOOKS ZIJN BETER DAN ÉÉN!

Tegenwoordig zijn er veel trouwjurken die ’s avonds om te bouwen zijn tot een korte jurk of jurken waar de sleep van te verwijderen is. Deze twee-in-één jurken zijn niet alleen handig omdat je hiermee op het feest gegarandeerd goed kunt dansen, maar het is altijd leuker om twee gave looks te hebben op je trouwdag in plaats van één. Een alternatief is om de gasten te verrassen met een tweede jurk zoals een spectaculaire cocktailjurk voor het feest.
TIP 5

TIP 5

LAAT JE VERRASSEN!

Een trouwstijl is iets anders dan een dagelijkse look. Ga dan ook niet te voorbereid naar de pasafspraak. Kijk naar wat je mooi vindt, maar vraag ook eens aan de styliste in de winkel wat zij denkt dat mooi bij je zal staan. Laat jezelf verrassen door een silhouet te passen waarvan je nooit had gedacht dat het je zou staan. Ook die lange sluier die je veel te traditioneel vindt kan misschien net het accessoire zijn die de look onverwacht helemaal af maakt.
TIP 6

TIP 6

BRUIDEGOM JIJ KAN NIET ACHTERBLIJVEN!

Jullie bruiloft is een bijzondere dag en de bruid zal er zeker weten prachtig uitzien. Ook al ben je normaal gesproken meer van een spijkerbroek en een T-shirt, voor deze dag moet je echt even je best doen! Laat je goed adviseren en zoek een speciaalzaak die zorgt dat het pak perfect op je maten wordt afgepast. Zorg ook dat het pak past bij de kleur en de stijl van de bruid. Draagt zij een mooie vintage stijl jurk probeer dan bijvoorbeeld eens een vlinderstrikje in plaats van een das.

Blijf op de hoogte

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Grand Wedding Show.
Wil jij er de volgende keer bij zijn? Meld je nu aan en blijf op de hoogte!