hms logo

Honeymoon Shop

Al bijna 50 jaar dé winkel voor de bruid en bruidegom

De Honeymoon shop bestaat al bijna 50 jaar en daar zijn wij trots op. Verdeeld over vijf etages vind je alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nou kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, bij de Honeymoon Shop zorgen de stylisten voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag.

The perfect match

De stylisten van de Honeymoon shop begeleiden elke bruid bij de zoektocht naar haar droomjurk. Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten. Wij noemen dit ook wel “The Perfect Match”.

Service voorop

Alle cliënten bij de Honeymoon Shop krijgen een eigen Service manager toegewezen. Service staat bij de Honeymoon Shop hoog aangeschreven en wij doen er alles aan om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Onze stylistes zijn niet alleen uiterst vriendelijk maar ook zeer bekwaam. Wij werken alleen op afspraak en dat 7 dagen lang, dus ook op de zondag.

Premium dealer van alle grote merken

Bij de Honeymoon shop vind je een uitgebreide collectie trouwjurken van bekende en minder bekende merken. Wij zijn onder andere premium dealer van Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Demetrios, Modeca en Enzoani.

CBW-erkend

De Honeymoon shop is een CBW-erkende bruidsmode-zaak. Dat houdt in dat je een veilige aankoop doet, als je een trouwjurk of kostuum bij ons koopt.

 

We helpen je graag verder tijdens een vrijblijvende pasafspraak in onze winkel.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie van de Grand Wedding Show.
Wil jij er de volgende keer bij zijn? Meld je nu aan en blijf op de hoogte!